ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ μοντερνα & κλασσικα

Σχεδιάζουμε με ακρίβεια, τοποθετούμε με συνέπεια κουζίνες από άριστα υλικά με λεπτομέρεια στη σχεδίαση, σωστή εργονομία και λειτουργικότητα.

Τα έπιπλα κουζίνας της εταιρείας μας ικανοποιούν τις ανάγκες κάθε σύγχρονης οικογένειας που δημιουργούν χώρο φιλόξενο και ασφαλή.

Περισσότερα...

ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΕΣ και ΣΥΡΟΜΕΝΕΣ

Με πείρα και γνώση σας προτείνουμε ντουλάπες μοναδικές σε ποικιλία χρωμάτων και υλικών. Ανοιγόμενες ή συρόμενες, με εσωτερικά και εξωτερικά συρτάρια, κατάλληλα κατασκευασμένες για να είναι λειτουργικές και ευρύχωρες. Διαθέτουμε πλούσια ποικιλία μηχανισμών και αξεσουάρ.

Περισσότερα...

ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ

Μελετάμε το χώρο σας και κατασκευάζουμε πρωτότυπα και εύχρηστα έπιπλα μπάνιου, σχεδιασμένα ειδικά για το μπάνιο ή το WC σας.

Περισσότερα...

ΠΟΡΤΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Κατασκευάζουμε πόρτες όλων των ειδών: Λουστραριστές Πόρτες | Λακαριστές Πόρτες | Laminate Πόρτες | Χρωματιστές (κατά επιλογή) Πόρτες | Πόρτες με οβάλ η ίσια γραμμή

Περισσότερα...

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΞΥΛΟ - ΕΠΙΠΛΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Στην MC WOOD δίνουμε άμεσες και λειτουργικές λύσεις ακόμα και για ειδικές κατασκευές. Σε χώρους με δυσκολίες, στενούς ή μικρούς προτείνουμε ξύλινες σύγχρονες και έξυπνες κατασκευές που διευκολύνουν την καθημερινότητα σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

McWood - Ξυλουργικές εργασίες
Δροσίνη 19,Ηλιούπολη, 16345

Δεχόμαστε επίσκεψη στο εργαστήριο μας ημέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί κατόπιν επικοινωνίας.

Τηλ: 2109700057
Κιν: 6944635659
Email:    info@mcwood.gr
Facebook: Mcwood

Back to Top